Äldre kattdam söker likasinnad Människa

mouri

En högst speciell Muori ser du här, hon ber om hjälp att hitta ett hem där hon får en egen husse, matte eller bådadera!

Mouri vill dock inte dela sina människor med andra katter! Hon tycker nämligen bara om människor och är en genomsnäll katt som aldrig skulle bitas eller klösas.

Muori är också en mycket klok dam, som förstår det mesta man säger och svarar ofta på tilltal. Hon är väldigt lyhörd och samarbetsvillig. Och hon är tacksam för så lite – hon blir överlycklig om hon får ligga i Ditt knä när Du tittar på tv, om Du pratar med henne och ser henne – för hon ser Dig. Hon söker ofta ögonkontakt för att se om det kan bli mer av att kela eller att prata!

Denna bestämda kattdam har haft 4-5 hem nu – och blivit förflyttad för att hon inte går ihop med andra katter. Hon är olycklig när hon har katter omkring sig. Och just nu sitter hon i jourhem – med andra katter – så hon skulle behöva hitta sin nya husse eller nya matte mycket snart – där hon kan få ett permanent eget hem. Med mycket kärlek!

ldrekattdamskerlikasinnaddfbfb

Hon skulle passa någon lite äldre som är hemma mycket. Muori är ett mycket bra sällskap för någon som känner sig ensam – det är omöjligt att känna sig ensam när man är med henne!

Muori är 9-10 år, hon är frisk, har fina tänder och har aldrig varit sjuk. Hon har mycket god fysik och kan hoppa från golvet upp på högsta garderoben, hon springer fortfarande lite racerundor ibland och kan leka för sig själv. Så man skulle inte kunna tro att hon är äldre än 3-5 år – det är bara hennes klokhet som avslöjar hennes ålder.

Finns det någon godhjärtad människa som kan ge denna mycket speciella dam ett kärleksfullt och permanent hem? Kontakta 0739-23 12 88 eller 016-42 00 00. Muori längtar!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Äldre kattdam söker likasinnad Människa”

 1. Vilken skönhet! Matte blev blixtförälskad och bara sitter och suckar. Vi håller tassarna för att hon får en alldeles egen matt/husse snart!
  *nosbuffar*

 2. MEN så söt liten missedam 🙂
  Hoppas i det längsta att denna missedam får ngt eget hem där hon kan få känna sig älskad och gosad med.
  Få känna trygghet resten av sitt katterliga liv.
  Både vi och matte blev helt kära i denna katt.
  Tassekram/
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  1. Mjau hon är så vacker och det måste ju bara finnas någon som vill ge en kattdam livets glädje på äldre dagar också!? TassKram Wikki

 3. Matte vet en som söker katt och kan tänka sig en lite äldre katt, hon har skickat länken till henne.
  Hoppas Muori hittar sin egen husse och matte snart.

  1. Mjau sannerligen – en dubbelkatt, fast spegelvänd liksom!?? Vad spännande! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *