Min älskling Nalle

…i sin häftiga kattmössa:nalle2
Beundrad av alla i Växjö… å så jag och Sören! *spinner*

Visst måste vi starta ett nytt möss-mode?!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Min älskling Nalle”

 1. Det KAN inte vara lätt att vara utställningsdomare… vilken av er tre skulle man välja till ”best-in-show”!?!

  1. Sören så klart! Han är en riktigt cool katt! *fniss* Vi andra är the staff! NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag undrar om Nalle köpt in många sådana kattmössor till försäljning? Hi hi! NosPuss Wikki

 2. Ja ni det var många som dreglade efter denna mössa. Tyvärr ser man ju inte hur fin den är på bilden. Jag fick dock sälja den eftersom jag lovat det om jag bara fick ha den kvar medan marknaden varade. Så nu blir det jakt på en ny.
  Sören skötte sig som vanligt utmärkt då han låg o rullade sig på skinnen till besökarnas stora glädje och förvåning.
  Många klappar o nospussar fick han Bossen.

  Nalle

  1. Mjau, jag tror att Sören kommer att bli en helt magnifik MarknadsBoss – allt coolare för varje gång! *spinner*
   Nåjam vi har i a f fått se mössan på bild! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *