Märklig instruktion?

Stora matte tröttnade på sin fönsterlampa och köpte en ny. Någon verkar dock ha snillat bort instruktionen hur den sätts ihop, för allt som fanns i lådan var en lapp med texten ”Ekki er hægt að skipta um snúru á Þessum lampa. Ef hún skemmist verður að henda lampanum.”

Fast den hänger i fönstret och lyser ändå, nu. Det var lätt att knåpa dit den ändå! ”Skemmist”?? Kanske är det en trollformel och en magisk lampa som kan ta oss katter till DrömSkogen???
hxkatter
Minns du DrömSkogen, matte!?? Alla barn vet var DrömSkogen finns, dit man kommer på Äventyr om natten. En del vuxna hittar också dit, för de bevarar sin barndom rik inom sig! ?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Märklig instruktion?”

 1. Åååh, vilken härlig och vacker bild fylld av mystik som väl accentueras av den fina texten av väl valda ord… ”DrömSkogen”, ”Äventyr om natten”… åååh, ljuvligt spännade! Tasskramar

  1. Mjau, ”DrömSkogen” är en viktig del av den sagovärld som Stora matte skapade åt Matte när hon var liten liten kattunge. Där tassade HuckiDoerna och lekte med Vovven som vaktade matte då! NosPuss Wikki

 2. Åååh, vilken härlig och vacker bild fylld av mystik som väl accentueras av den fina texten av väl valda ord… ”DrömSkogen”, ”Äventyr om natten”… åååh, ljuvligt spännade! Tasskramar

  1. Mjau, ”DrömSkogen” är en viktig del av den sagovärld som Stora matte skapade åt Matte när hon var liten liten kattunge. Där tassade HuckiDoerna och lekte med Vovven som vaktade matte då! NosPuss Wikki

 3. Åååh, vilken härlig och vacker bild fylld av mystik som väl accentueras av den fina texten av väl valda ord… ”DrömSkogen”, ”Äventyr om natten”… åååh, ljuvligt spännade! Tasskramar

  1. Mjau, ”DrömSkogen” är en viktig del av den sagovärld som Stora matte skapade åt Matte när hon var liten liten kattunge. Där tassade HuckiDoerna och lekte med Vovven som vaktade matte då! NosPuss Wikki

 4. Åååh, vilken härlig och vacker bild fylld av mystik som väl accentueras av den fina texten av väl valda ord… ”DrömSkogen”, ”Äventyr om natten”… åååh, ljuvligt spännade! Tasskramar

  1. Mjau, ”DrömSkogen” är en viktig del av den sagovärld som Stora matte skapade åt Matte när hon var liten liten kattunge. Där tassade HuckiDoerna och lekte med Vovven som vaktade matte då! NosPuss Wikki

  1. Jag tror att den kommer från Warrior Cats – kanske ett gathering med någon clan… Visst är den underbar! Jag ska försöka hitta ursprunget, återkommer! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *