Rescue Shop

Ibland önskar jag att det inte var så krångligt att ha Wikki-auktioner (Fast det är ROOOOLIGT!) utan att jag kunde ha en liten shop, ungefär så som Animal Rescue har!

kanter

Då skulle jag göra som de, ha Fair Trade-hantverk som t ex de här snygga katterna som kan pryda vilken kant eller hylla som helst – fast i Wikki-utförande så klart…

För det handlar inte så mycket om att bara SÄLJA saker som att göra det med kärlek – att få in medel som kan gå till hjälp för de hemlösa katter som mitt hjärta bankar för!

love_ring

Att skaffa kattmatsburken för egen del är ju inget problem jag behöver lösa numera – men jag vet hur det är att gå ute och vara hungrig och övergiven. Så jag vill sälja lite kärlek… Eller snarare skapa den?! *spinner*

Texten i de här ringarna sammanfattar också den känsla som jag vill ska genomsyra det man gör: /do what you love/love what you do/ – det är då man har hela Hjärtat med i sin handling…

Tänk vad drömmar kan vara underbara?! *somnar om*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *