Kan man beställa en Wikki-skål?

I dag fyller matte år och jag har gett henne en extra tassmassage på morgonen så att hon ska känna sig uppsKATTad! Men jag ville ju egentligen ge henne något finare än deluxe-pälsbollarna som jag gömt bakom gardinen! Och att pinka ett SandHjärta i kattlådan MISSlyckades totalt – jag har ju så mycket akterpäls i vägen, så det är  inte lätt att sikta!

skl1
Jag såg en så här vacker skål på Etsy och önskar jag hade  hittat den tidigare, så kanske det gått att specialbeställa en med Wikki på till matte i dag. Men husse har lovat att vi katter ingår som givare i det paket han gömt i köket – jag hjälpte i alla fall till massor med att slå in det. Tre rullar presentpapper gick åt. Två till mig att busa i och en till paketet!

Snart kommer släkten och en bra sak vet jag med födelsedagskalas: Massor av folk att bli klappad utav och massor av prassliga papper och mysiga KATTonger… Det är väl därför man har kalas???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

30 reaktioner till “Kan man beställa en Wikki-skål?”

 1. Åh… Grattis matte ? ? ? ha en alldeles ljuvlig födelsedag ? ? ? Ja må hon leva… ja må hon leva, det är Mamsen som spinner till just dig idag…

  Såklart att det är därför man har kalas, för de prassliga papprens skull och KATTongerna 😉

  KRAM

 2. Jamarstort grattis till din matte!
  Hon leve *KURRA* *KURRA* *KURRA* *KURRA*
  Hoppas ni alla får en jamarbra dag med massor av gos, godis och fina presenter.
  *nosbuffar*

 3. Jam, Jam, Jam för matte idag! Kattulationer från oss och hoppas att det blir en härligt dag!Nosbuff

 4. Grattis till Matte! Stort grattis från oss ALLA!

  Underbar skål Wikki : ) Vi har beställt från den sidan väldgit bra.

  Idag har matte räddat Bosse! Han var försvunnen för några dagar sen. Kom helt plötsligt i våran trädgård. Matte tog in Bosse, gav honom mat och ringde hans människor. Det visade sig att Bosse inte var försvunnen längre : )

  Vilken start på en söndag. Vi släppte ut honom och busade.

  Ha en bra dag! NosPuss Sven och Signe

  P.S. Kort på Bosse på vår sida : )

  1. Mjau, jag tycker ni var väldigt DUKTIGA som kollade noga att Bosse inte var på rymmen fortfarande! En stor TassMedalj förtjänas! *spinner* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *