Matte demonstrerar idag med…

slick

Den här gången är det tacokarré – jag vet inte hur det ser ut eller hur receptet* är, men det låter jättegott!

Och i kväll kommer Stora matte på besök igen också! *längtar*

Kom Nova så gör vi ett snyggt välkomnande hjärta i sandlådan till våra människor så länge!!!

*Återkommer med recept i fall det är ätbart! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *