Lycka till idag, Simba!

Livet kommer absolut att te sig annorlunda när du piggnar till igen i kväll!

snippsnopp
Och det kan bli lite lugnare på många sätt! *spinnhealing*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Lycka till idag, Simba!”

  1. Simba-grabben, ta lärdom av ”Farbror Pejst”; det kommer bli ett härligt liv för dej nu!
    Jag har ju sett på första parkett hur brorsan – som har nutterna kvar – beter sej; stirrig och och utan tid att ägna sej åt livets väsentligheter – mat, gos, lek och sömn!
    Det är värt att det är lite ömt i ”dom där regionerna” ett par dar, ta det lite lugnt, och kom ihåg att se ynklig och lidande ut så att du får massa gottis som tröst så ska du se att livet blir perfekt sen!!!

  2. Tack så mycket för omtanken från er båda. Jag känner inte så mycket av det där i dag och allt känns som vanligt igen. Skönt!

    Får se hur livet blir i fortsättningen.

    Nosgos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *