Vem har ett hem till Musse?

musse2
Östgötakatternas nestor Musse, en magnifik hanne – vem vill ge honom ett hem?

Wikki lovar härmed högtidligt och med höjd Tass:

Att stödja Östgötakatterna med en slant till Musse som betalar kastrering, vaccinering, tandtillsyn och första årets försäkring – bara någon kärleksfull människa vill öppna sin dörr och ge denna härliga kattbest det hem han förtjänar efter sitt hårda uteliv!

Jag ska avsätta en särskild vrå i min lilla insamlingsbössa och börja spara slantar genast! Alla bidrag är så klart välkomna! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

43 reaktioner till “Vem har ett hem till Musse?”

 1. Så, nu har jag lagt lockande saker i ett kuvert till Lillmymlan. Både Ocean Bites och Fish bites och en liten påse kattmynta. de två förstnämnda luktar hemskt… MEn älskas av Arne och Mee. Kattmyntan? Ja min amerinanska kattmynta, den är väl välkänd vid det här laget….

 2. Så, nu har jag lagt lockande saker i ett kuvert till Lillmymlan. Både Ocean Bites och Fish bites och en liten påse kattmynta. de två förstnämnda luktar hemskt… MEn älskas av Arne och Mee. Kattmyntan? Ja min amerinanska kattmynta, den är väl välkänd vid det här laget….

 3. ja vi får hoppas. De små Ocean Bites, dvs den torkade småfisken lutar verkligen ABER…Men är väldigt poppis hos mig.Tänkte annars, finns det ingen som kan bygga en Drop-Trap till lillmymlan?

 4. Vad gulliga ni är. Vi sitter alla här o håller tummar o tassar för att snygge Musse skall gå i fällan.
  Nalle

 5. Jaaa, Musse, ta ditt förnuft tillfånga, du vackre kise! Det lovas god mat och mjuk sand läste vi, och, tänk på det en varm skön plats att vila sin lekamen! Hoppas Musse hör vår önskan nu, Wikki… Tasskramar

 6. Jaaa, Musse, ta ditt förnuft tillfånga, du vackre kise! Det lovas god mat och mjuk sand läste vi, och, tänk på det en varm skön plats att vila sin lekamen! Hoppas Musse hör vår önskan nu, Wikki… Tasskramar

 7. Jaaa, Musse, ta ditt förnuft tillfånga, du vackre kise! Det lovas god mat och mjuk sand läste vi, och, tänk på det en varm skön plats att vila sin lekamen! Hoppas Musse hör vår önskan nu, Wikki… Tasskramar

 8. Jaaa, Musse, ta ditt förnuft tillfånga, du vackre kise! Det lovas god mat och mjuk sand läste vi, och, tänk på det en varm skön plats att vila sin lekamen! Hoppas Musse hör vår önskan nu, Wikki… Tasskramar

 9. Den där Musse han är allt en luring han! Inte lätt att få att gå i fällan *funderar* men en dag ska det gå…
  Tack Wikki

  Tasskram

  1. Mjau jag ska klura på drop-traps – det vet jag nämligen knappt vad det är… Men om jag kan leta på en bra beskrivning så kanske någon händig fixare kan bygga? *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *