Hjälp, får jag någon päls kvar?

Vi har begåvats med något oroväckande:

furminator2
Jag bara oroar mig för resultatet *sneglar oroligt på pälsen* – de flesta verkar  ju tappa en hel katt när de blir kammade med en sådan:
pls5
…kommer det att sluta med att jag kommer att behöva ytterrock som Skeezix’ kompis Romeo? Se här:
furminator3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

53 reaktioner till “Hjälp, får jag någon päls kvar?”

 1. Milde Moses!!!! Den där mojängen hade vi hållit oss undan från!!!! :-O Vi lägger oss under täcket. Utifall lillie får några dumma idéer!!

  Maurice & Kajsa
  djupt skakade

 2. Milde Moses!!!! Den där mojängen hade vi hållit oss undan från!!!! :-O Vi lägger oss under täcket. Utifall lillie får några dumma idéer!!

  Maurice & Kajsa
  djupt skakade

 3. Milde Moses!!!! Den där mojängen hade vi hållit oss undan från!!!! :-O Vi lägger oss under täcket. Utifall lillie får några dumma idéer!!

  Maurice & Kajsa
  djupt skakade

 4. Milde Moses!!!! Den där mojängen hade vi hållit oss undan från!!!! :-O Vi lägger oss under täcket. Utifall lillie får några dumma idéer!!

  Maurice & Kajsa
  djupt skakade

 5. Jag fick en sån av Maggan47 och det är den bästa kammen jag någonsin har provat, jösses, lillen blev inte en nakenkatt, men all ull försvann och han förvandlades till en finkisse 🙂

  Ha en god helg
  /Malin

  1. Mjau, nu har jag blivit lite kammad på ryggen och som hämnd har jag stoppat ner en hel förpackning servetter i min vattenfontän. Matte hller fortfarande på att torka upp vattnet som rann över! TassKram Wikki

 6. Den ser lite oroväckande ut. Hoppas verkligen att du får lite päls kvar nu när det är så kallt. Nosbuff

  1. Jag har redan blivit klippt nästan naken på en decimeter av rumpan! Det har spolierat min utställningskarriär!!! *suck* Inte för att jag vill bli utställd men i alla fall! TassKram Wikki

  1. Hoppas det. Fattar bara inte hur den där grejen ska veta vilka hårstrån den ska raka av och vilka som ska vara kvar? Så man inte plötsligt blir naken??? NosPuss Wikki

 7. Vår matte funderar på att köpa en furminator. Finns det verkligen någon katt som gillar behandlingen.. kan vi få argument för att avstyra inköpet!
  Vi lägger ju överbliven päls utmed väggarna!?! Vad mer kan hon begära…*Fnys*

  1. Mjau det var Stora matte som kom hit med saken – hade köpt den på Tradera för 49 kr! Och den rev genast av Nova massor av päls. Jag gömde mig snabbt. Hatar att bli kammad. Det är illa nog att matte klippt mej på rumpan igen! Jag bet Stora matte när hon försökte. De har utlovat nya försök i morgon! Kan jag få fly till er så länge? TassKram Wikki

 8. Jag har en sådan till min katt och han älskar det. Han kelar med den när jag tar fram den. Bästa köp!

 9. Min husse använder denna på mig, bara älskar det! Allt dött hår som jag inte själv klarar av att putsa bort bara försvinner. Det gör inte ens ont. Husse sa att den var dyr men jag kan intyga att den är värd pengarna. Hoppas du vågar pröva….

 10. Be dom ta de försiktigt Wikki. Gibson blev nästan flintskallig när jag kammade honom med Furminatorn. Det går ju inte att hålla på med den som den vanliga kardan eller kammen som dock alla älskar här.
  Du kommer att njuta av behandlingen när du bara vant dig. Det är ju go massage samtidigt.
  Nalle

  1. Mjau vi tänkte att det kunde vara alternativ till den där hel-Wikki-rakningen som matte snackat om?! NosPuss Wikki

 11. En sån där apparat köpte matte på Tradera i våras och frugan (Linnsen) som bara älskar att bli borstad gick och gömde sig när matte tog fram apparaten… :/ Matte själv tyckte det var ganska kul vilka pälsbollar som blev, men sen när hon insåg att frugan nästan inte hade nån päls kvar vid bakbenen när hon låg ner, då tyckte matte också att apparaten var dum och sålde den på Tradera igen! 🙂
  Håll dig undan, Wikki!!!!

  Du är söt som du är, fast det får jag inte säga för frugan…

  1. Mjau det är ju det jag säger: Den där manicken vet ju inte vilken päls den ska ta av och vilken den ska spara… Jag är MISStänksam! NosPuss Wikki

 12. Ett litet tips. Spring iväg om husse eller matte kommer med den gula på första bilden, den är till för hundar. Den lilla blå på sista bilden är menad för oss. O den spinner vi till när husse tar fram den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *