Om hjärtan

Tänk om alla hade hjärtan som Angel och öppnade dörren för en hemlös frysande kattfamilj?!!catwithheart
Men dag efter dag ser jag nya bilder och hör nya meddelanden om katter som far illa, som fryser, svälter och lider nöd på många olika sätt. Många av dem möter SkaparKatten alldeles i förtid, bara för att deras människor inte tagit sitt ansvar och skött sina katter som de borde.

Vågskålen väger tungt åt den sida med katter som behöver hjälp, och det är därför som jag och mina medkatter höjer tassen och jamar: Hjälp hemlösa katter! Stöd Ditt lokala KattHem! För om alla gör lite och ger lite hjälp – så behöver inte några få göra så mycket att de nästan sliter ut sig fullständigt!

En liten hjälp är också en hjälp, tänk på det! public_heart

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Om hjärtan”

 1. Ja tänk om hela sveriges befolkning skänkt en krona var då hade det blivit en liten slant till alla katthjälpare att dela på.
  En enda krona.
  Nalle

  1. TVÅ kronor per skaft borde vi väl kunna få? Jag kan åta mig att fördela mellan katthemmen, har ju tränat här med FortFloran! TassKram WIkki

 2. Åh,så vackert ?……
  Fullt av Katter =^^= …Härligt!
  Jaaaa,en liten Hjälp är stor & vi jamar mé….

  STÖD DITT LOKALA KATTHEM!!!
  Precis som vi skrev i vårt sista ”Magazine”

  // Jam & Kram från oss

  Mjst..Får man ”låna” ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *