Alla Hjärtans Dag

Hur många katter hjälper du idag?

Alla Hjärtans Dag måste väl betyda:
”Tänka på att ge en Tass till en Hemlös Kisse!”
”Göra en tjänst på det Lokala KattHemmet!”
”Lägga en Peng i InsamlingsBössan för Missar!”

catwithheartx

Det tror i alla fall vi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

28 reaktioner till “Alla Hjärtans Dag”

 1. Mjaaaaaaaaaaaa…
  Självklart & liite hemma mé…
  Idag ska matte & husse åka till ett katthem mé lite saker bla!

  Jam Kram & NosePûssar från oss på Alla ?-Tass Dag!!!!!!!!!

 2. Mjaa mjaa mjaa! Det betyder det här i vårat hus också! Tänka, skänka och ge massor av kärlek!!! Tasskramar till er alla!

 3. Mjaa mjaa mjaa! Det betyder det här i vårat hus också! Tänka, skänka och ge massor av kärlek!!! Tasskramar till er alla!

 4. Mjaa mjaa mjaa! Det betyder det här i vårat hus också! Tänka, skänka och ge massor av kärlek!!! Tasskramar till er alla!

 5. Mjaa mjaa mjaa! Det betyder det här i vårat hus också! Tänka, skänka och ge massor av kärlek!!! Tasskramar till er alla!

 6. Kan inte annat än och hålla med. Vårat största hjärta gick till Snurrebussen som varit inne hela natten för första gången, eller så gav sitt till oss genom att stanna inne. En stor hjärtetamnke till er oxå förståss.
  Nalle o Lasse

 7. Denna dag firar katten Stina 8 år hemma hos mina föräldrar 😀 Så vi var och firade henne. Blev lite ledsen bara för att det var första jubiléet som Silla inte var med på. Hon flyttade ju in samtidigt som Stina. Vi saknar henne och det gör Stina också. Hon har börjat sova på Sillas favoritplats. Som att hon är närmare henne då på något vis 🙂

  1. Mjau kanske Stina vill ha en ny kattvän? Kanske det kommer en tassande rätt som det är? *buff* TröstTassKramar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *