Grattis Auktionsvinnarna!

auktionsklubba1

Tack snälla för att ni budat generöst! Nu ska jag tassa ihop paketen i morgon och se vad jag ska stoppa i för Wikki Goodies…

Det var en riktigt nervpress när Roxy kontrade med ett bud i sista sekunden och det laggade i mitt internet att öppna och godkänna den kommentaren! Nu syns det ju i loggen att den var inne före kl 21 som tur är, men jag fick ett morrhårskrull av spänning som tog en halvtimme att reda ut!

Indra och Bastian, pengen kan sättas in direkt till Örebro Katthems konto! Tack så innerligt!

Roxy, du hittar Kattskyddets konto här! Samma med det!

Ännu en gång TACK! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Grattis Auktionsvinnarna!”

    1. Mjau då borde ju ilskan mattar+hussar förstå hur farligt det är för sina katter att utstå bråk, ömsint smeka de trassliga morrhåren rätt och trösta katterna och varann… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *