Vågar man?

cat_shots

Hittade en download* på National Geographics bok ”Cat Shots” från 1998-1999 – men vågar man klicka på knappen och se vad man får hem? En bok eller ett virus?

Jag kanske är paranoid men iband gör ”gratis” mig MISStänksam… Har verkligen inte National Geographic fortfarande sin upphovsrätt?!

Jag ska nog leta på biblioteket istället…

After 63 days in the womb, the mother is ready to deliver her kittens.  As labor progress, a hormone oxytocin increase in her blood, causing the muscles that circle the womb to tighten and a forceful contractions drive the kitten towards the pelvic opening.  (Photo credit © David Barlow Photography) CGI Photo Stills
After 63 days in the womb, the mother is ready to deliver her kittens. As labor progress, a hormone oxytocin increase in her blood, causing the muscles that circle the womb to tighten and a forceful contractions drive the kitten towards the pelvic opening. (Photo credit © David Barlow Photography)
CGI Photo Stills

National Geographic har även gett ut en bok som heter ”In the Womb” där man kan följa utvecklingen hos kattfoster inuti flera olika kattdjurs moderliv. Lyckligtvis var det inte så att man bara stack in en kamera i en katt eller ett lejon, men med ultraljud och datateknik skapades bilderna av olika djurfosters utveckling utan att några embryon skadades.

Tänk vad mycket spännande det finns att läsa!

*Jag tog bort länken! Fick ett gott råd att göra det så att inte någon fyrbening av misstag skulle få trassel – det fanns visst styggvirusar på den sidan… Hoppas VERKLIGEN att jag inte gett någon bekymmer med det – för det ville jag verkligen INTE!!! Förlåt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Vågar man?”

  1. Kan inte rekomnendera den websidan, full av virus o annat skadligt. Ta gärna bort länken så ingen fyrbenting utan bra skydd råkar illa ut.

  2. Sorry! Glömde tacka igen för dina fina ord om gammelhusse bland solrosorna som var klockrena. De finns med oss och värmer vår husse med familj, alla som läst har fått glansiga ögon. NosTack på hans vägnar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *