Lite utställningskatter

img_b35
Den här unga skönheten är en brunsköldspaddsmaskad siames och hon heter S*Nova Star Vera Wang! Hon ser ut som hon pudrat nos och öron med kaffepulver, så vackert!
img_b36
Killen med de vidunderligt gröngula ögonen heter Kenzo och tävlade i huskattklassen. Färgen kallas svartsilvertigré – mycket eleganta ränder!
img_b37
Och så en alldeles hänförande liten cornish rex från Aliosha Romeros uppfödning – men om det är kattungen Gwydion eller… Jag vet inte riktigt!
img_b38
Så avrundar vi med en liten britt: S*Ljusglimtens Ester som är choklad bicolour. Mmmm… sötare än choklad!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Lite utställningskatter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *