Kenzo blir en Dalton…

I kväll var Livbojens Alinas tre vackra ungar ute på äventyr – vaccinering!
imgb215
Här sitter vackert chokladmaskade Kenzo, crememaskade Kendra och svarta lilla My och väntar på sin tur hos veterinären Bina. Mamma till dem är den grårandiga Alina, som räddades dräktig från en kattsamlare som hade 50 katter i en 2-rumslägenhet. Kenzo och Kendra föddes vita, man kan ju undra hur deras pappa sett ut – birma eller siames?
imgb216
Hjälp, nu lyfts taket av – vad ska hända? Kenzo får sin vaccination:
imgb217
Det går så kvickt att han inte hinner märka något… Och snart är hela gänget tillbaka hos mamma Alina och leker SvansKull:
imgb218
Så när nya husse och matte kommer för att hämta Kenzo, som nu ska få heta Dalton, till sitt nya hem – så somnar hjälten tryggt på nya husses arm:
imgb219
Lycka till, lille vän, i ditt nya liv på egen Tass! önskar mamma Alina från sin säkra plats bakom klöspelaren. För själv har hon en lång resa kvar innan hon litar helt på människor igen och låter sig röras vid:
imgb220

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

38 reaktioner till “Kenzo blir en Dalton…”

 1. Vilka sötisar alltså. Hoppas att det går snabbt framåt för Alina oxå.

  Och ni Tack för underbara Sörenbilder.

  Nalle o Lasse

  1. Det härliga är att alla tre ungarna är tingade. Det är kattmamman Alina kvar som söker hem nu. NosPuss Wikki

 2. Guuud så söta! Jag blir så kattungesjuk… vill också ha, men inte husse och troligen inte Smulan och Amanda heller 🙁
  Lille Dalton har troligast en birmapappa på grund av de vita sockorna på tassarna. Siameser har inte den täckningen.

  Ha en fin fredag!

  =^.^=

  1. Mjau då lär han nog få behålla sina vackra blå ögon också… Han är helt underbar! Men alla tre kattungarna i kullen har lite ragdoll-beteende också, det där avslappnade ”hänget” när man tar upp dem. TassKram Wikki

 3. Åh vad glad man blir när småkissar får nya hem snabbt! Vi tror också att mamma kommer att hitta sin människa. Kajsa var VÄLDIGT skygg, men när hon hittade lillie så ”klickade” det direkt. (Om vi låtit henne ta in fler katter här, så hade nog lillie åkt och hämtat skygga mamma…)
  Tassen!
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, snällt att ni tänker tanken – men samtidigat ska man vara rädd om balansen man har hos sina katter. Men vet ni någon som har hand med en skyggskyggis som Alina, så tipsa Livbojen! NosPuss Wikki

 4. Åh vad glad man blir när småkissar får nya hem snabbt! Vi tror också att mamma kommer att hitta sin människa. Kajsa var VÄLDIGT skygg, men när hon hittade lillie så ”klickade” det direkt. (Om vi låtit henne ta in fler katter här, så hade nog lillie åkt och hämtat skygga mamma…)
  Tassen!
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, snällt att ni tänker tanken – men samtidigat ska man vara rädd om balansen man har hos sina katter. Men vet ni någon som har hand med en skyggskyggis som Alina, så tipsa Livbojen! NosPuss Wikki

 5. Åh vad glad man blir när småkissar får nya hem snabbt! Vi tror också att mamma kommer att hitta sin människa. Kajsa var VÄLDIGT skygg, men när hon hittade lillie så ”klickade” det direkt. (Om vi låtit henne ta in fler katter här, så hade nog lillie åkt och hämtat skygga mamma…)
  Tassen!
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, snällt att ni tänker tanken – men samtidigat ska man vara rädd om balansen man har hos sina katter. Men vet ni någon som har hand med en skyggskyggis som Alina, så tipsa Livbojen! NosPuss Wikki

 6. Åh vad glad man blir när småkissar får nya hem snabbt! Vi tror också att mamma kommer att hitta sin människa. Kajsa var VÄLDIGT skygg, men när hon hittade lillie så ”klickade” det direkt. (Om vi låtit henne ta in fler katter här, så hade nog lillie åkt och hämtat skygga mamma…)
  Tassen!
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, snällt att ni tänker tanken – men samtidigat ska man vara rädd om balansen man har hos sina katter. Men vet ni någon som har hand med en skyggskyggis som Alina, så tipsa Livbojen! NosPuss Wikki

 7. Hej !
  OOO Vad fina bilder Du satt ut på kottarna + Alina !
  Hoppas nu Alina får det hem som hon verkligen behöver ,, Ett EGET HEM !
  Det va trevligt att få se dig igår !
  Kram o Tack igen för stöd till Sara !

  1. Mjau, vi försöker väl annonsera Alina lite mer i ett senare inlägg! Hon har ju verkligen utvecklats! *spinner* Skönt att se vad tålamod och trygghet kan göra för en trasig misse! ? TassKram Wikki

 8. Visst är sötnosarna fina!?
  Lilla My skall flytta i helgen, sedan blir det TOMT, ja förutom Alina. Jag vill ha ett jourhem till Alina, en person som har ett litet utrymme o som ensamkatt där hon kan utvecklas o slå ut i blom, hon är på god väg redan nu men gömmer sig ibland på stora utrymmen o låter de andra katterna ta plats o blir den bortglömda katten. Kan någon tänka sig att vara jourhem åt henne eller adoptera henne permananet så hör av dig! Hon leker med laserpekare, vässar klorna på en pelare o äter o går på lådan men man får inte röra, typ se men inte röra är det som gäller. Hon kommer kunna bli en riktigt fin katt med tålamod o tid, stämmer det in på dig, vill du anta dig utmaningen?!

  1. Mjau, vi får spana efter ett sådant hem för en skygg liten flicka! Men var stolt över att hon utvecklats så mycket som hon ändå har hos dig! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *