Hur katten får de på kläderna?

imnotacow1
Hur många gånger har du inte undrat hur de gör? Alla de där människorna som klär ut sina katter i olika roliga – eller mindre roliga – kostymer?! Hur får de på dem på katten?

catclothees
Tillverkaren av dessa kattkläder har i alla fall en nästan begriplig engelsk text till hur:

1. You need to dress a cat. And you will say to a cat together with a family. ”It has changed just for a moment”. [ ”it being very dear” or ] You will pass pleasant one time.
2. If a family and a cat become fortunate, you will take a commemorative photo! Therefore, please photo your cat lovelily with much trouble.
3. If it finishes taking a photograph, you will make it remove clothes from a cat immediately. You will say then, without forgetting the language of gratitude to a cat. ”– be flooded — a way — good — having done one’s best — ! — ”

Men om någon skulle klä ut mig som t ex Mickey här:

catclothing

riven1

…och han ser INTE lycklig ut, även om matte gör det!

Så skulle det sluta så här, garanterat:

Katter med ordentlig päls BEHÖVER inte kläder! Så var det jamat!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

25 reaktioner till “Hur katten får de på kläderna?”

 1. Mjaaa,en & annan lite Tomteluva är väl ok OM det fungerar………..
  Lille Mickey ser sååååå olycklig & ledsen i morrhåren ut 🙁

  Det ”jamar” vi klösiga rivsår – Ordentliga –

  // Jam Kram & NosePûssar från oss i ?

  1. Inte jag heller… Om katter får välja själva tror jag inte att de vill bli utklädda! Skillnad är att sätta på en kisse som fryser en tröja! NosPuss Wikki

 2. Ja, jag tycker det är heltokigt att en del använder katter som dockor… och undrar också över hur de får på kläderna…?!

  1. Jag kan acceptera sele och koppel om det betyder att jag får gå ut – och en handduk om mig i fall jag är våt. Vore jag sphynx eller tunnpälsad rex skulle jag också gilla en varm tröja/väst. Men INTE kläder! Vi katter har ju PÄLSAR!! TassKram Wikki

 3. När matte rakade av min päls (hon tyckte den var för tovig) så fick jag ha stickad tröja på mig, jag personligen tyckte det var lite mja konstigt i början men det var skönare än utan i alla fall.
  Tassfive 😉

  1. När jag ”råkade” få baken rakad var när det var som hetast i somras och det var riktigt skönt…
   Men matte hotar med helrakning den här gången. Vi slogs vilt i går när hon skulle ta bort rumptovor… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *