Fisk med morrhår i

strmmi
Det här lär vara en av Hindersmäss-marknadens höjdare, så det ska vi prova idag: Strömmingsburgare!

Vet ni vad matte säger om strömming: Det är som fisk med morrhår i! Visst är det en bra liknelse? De där små strömmingsbenen är ju som morrhår?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Fisk med morrhår i”

 1. Jamarns vad gott det låter med morrhårsfisk! Hoppas mamma kommer hem från kontoret snart så vi kan försöka få henne att ge oss fisk ikväll. Det gillar t o m Chanda som är så petig med maten.

  Nosgos från dina beundrare
  Sullivan & Pumba

 2. Jamarns vad gott det låter med morrhårsfisk! Hoppas mamma kommer hem från kontoret snart så vi kan försöka få henne att ge oss fisk ikväll. Det gillar t o m Chanda som är så petig med maten.

  Nosgos från dina beundrare
  Sullivan & Pumba

 3. Jamarns vad gott det låter med morrhårsfisk! Hoppas mamma kommer hem från kontoret snart så vi kan försöka få henne att ge oss fisk ikväll. Det gillar t o m Chanda som är så petig med maten.

  Nosgos från dina beundrare
  Sullivan & Pumba

 4. Jamarns vad gott det låter med morrhårsfisk! Hoppas mamma kommer hem från kontoret snart så vi kan försöka få henne att ge oss fisk ikväll. Det gillar t o m Chanda som är så petig med maten.

  Nosgos från dina beundrare
  Sullivan & Pumba

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *