Det visste jag inte om Susan Boyles katt…

subo

På Internet kan man hitta nästan vad som helst! Som till exempel Susan Boyles katt Pebbles, kring vilken skapats en helt egen genre av fanart… Milsvitt skild från Johannes Wessmarks ultimata konst är denna vilda katthumor också en glad kick!

Vem Susan Boyle är, det vet väl de flesta; den oansenliga och föga fagra kvinnan som kom till ”Britains got talent”, öppnade munnen och överraskade världen med den mest otroliga sångröst som gjorde American Idol-domaren Simon Cowell mållös… Resten är historia!

pebbles_boyle1

Och så visade hon sig vara något av en katt-kvinna! Katten Pebbles, 11 år, ifråga kallas ”turkish swimming cat”, men är dock numera inneboende hos en pensionerad revisor medan Susan är på resande fot. Månne är detta vad Pebbles sysslar med under tiden:
subo1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Det visste jag inte om Susan Boyles katt…”

  1. Turkish swimming cat, det lär väl vara en turkisk van? Det ser i alla fall ut som en sådan. Vi hade en jättesöt bondkatt som såg precis ut som en turkisk van, vit långhårig med röd svans och röd över nedre delen av ryggen, samt den karaktäristiska ”mössan”.

    1. Mjau det stämmer, det är en van – jag hittade en översättning i en kattbok! Det är verkligen fina missar! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *