Se vad jag fått…

wikkis_hjrta
Ett jättefint hjärta från vännerna Jippi, Mynta, Goe och matte Annmi! *svansdans*

Jag har också fått två stora lådor med saker från Malin och Östgötakatterna att ha till nya auktioner – till exempel flera underbart fina kattböcker som kommer att bli toppen, en del dedicerade av författarinnan till och med!

Tack så innerligt, jamar jag – och jag lovar att göra mitt bästa för att förvalta dessa gåvor och förtjäna det vackra hjärtat ovan!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Se vad jag fått…”

  1. *Mjauuu thihii*…
    Såå sött det blev här & såå stolta vi blir att du,Wikki ville ha detta i din Mästerblogg / ?-liga Tacktassar mé Jam & Kram från oss i ? ida’…….

    1. Mjau vi gillar Annmi också. Hon har gjort massor av fina Wikkibilder med dekorationer. *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *