Vem älskar du mest?

krlek
Fick just den här bilden från en kattvän som skriver: ”Vissa saker talar för sig själva…. Eller jamar snarare?”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

17 reaktioner till “Vem älskar du mest?”

  1. I vår familj sätter vi djuren högt. Även i svåra tider som nu. Husse vill inte somna inatt! Han ska begrava min far, Kalle, den 27.e som varit en djurvän för vilda o tama djur i hela sitt 82 år långa liv. Han letar efer foton på vår första fodervärda hund från sollefteå o vår första hittekatt, Kajsa, som han kan ta med sig i kistan. Har iaf hittat solrosfrön som får symbolisera alla de fåglar han fött under de kalla perioderna. Då han var glad o lekfull människa så får han lite leksaker med sig på sin resa….

    1. Det sitter en klurig gammal man vid SkaparKattens sida. Han har ena handen instucken i den Regnbågsskimrande Pälsen och kliar på ett ställe som ingen annan någonsin kommit åt. SkaparKatten spinner så att hela KattHimlen vibrerar. Runtom dem växer en cirkel av skyhöga solrosor, och små små kattänglar cirklar som humlor kring de vackra blommorna för att beundra dem och nosa på den goda doften…Mannen är en sådan som alltid av sig självt känt på sig vad djur – både vilda och tama – behöver, och han anade att där i SkaparKattens Fäll fanns en punkt som behövde klias… Tillsammans sitter de där, nästan som om de varit hemma på stugtrappan i eftermiddagssolen, en husse och en katt. Och istället för att spana bortåt vägen kikar de ned på mannens kära, som har det tungt idag, och sänder sin kärlek till dem…
      Och ÄnglaKatterna viskar: ”Det är fullbordat!” TröstTassKram Wikki

  2. Tack Wikki för dina fina ord! Även om du inte kännde vår husses husse så ser vi att dina ord berör o gör husses ögon glansiga när han läser dem. Du fann hans själ direkt. Har kännt att han varit med oss hela dagen och skrattat på sitt sätt. Han fick det vi önskade, ”Ett värdigt slut”. Nu är ledordet framöver ”Tryggad framtid för gammelmatte”

    1. Och det är gott, säger SkaparKatten, när ens kattungar eller ungar har klokheten och vördnaden och kärleken för sina föräldrar kvar i hjärtat, när de själva tassar över Bron – det är ett band av tacksamhet och glädje som aldrig aldrig försvinner. Glad att jag kunde räcka ut en TrösteTass! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *