Snökatten….

Maju, snökatten har smällt – smultit – smältat – eller vad det nu heter… Men så här fin var den:
snkatt
Bilden är tagen med en mobilkamera, men jag hoppas det går att urskilja kisse och snölykta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Snökatten….”

  1. Jodå, nog ser jag både missen och snölyktan, men det är inte lätt att fotografera vita objekt mot vit bakgrund – men du lyckades!

    1. Nja det är ju faktiskt inte jag som tassat ihop eller fotograferat snökatten, utan vår vän Birgit! Skönt med vuxna som har leksinne ibland… ? TassKram Wikki

    1. Mjau det gäller att passa på – tyvärr smälter konstverket allt för fort! Den blir en ÄnglaSnöKatt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *