Kattiska – ett härligt språk att jama!Tänk egentligen vad otroligt det är – att katter över hela världen pratar samma språk! Ja nästan i alla fall! Det är bara människor som krånglar till det…
mao

Igår när videon med fräskatten spelades på min blogg, så tror jag nog att många av er bloggvänner precis som jag fräste tillbaka först!? Och detsamma är det om matte eller husse spelar upp filmer med katter som ”sjunger” – vare sig det är missar från Skåne eller HongKong, så nog spetsar man öronen. Och det här mjauet känner väl alla igen:

https://youtu.be/nX1YzS_CYIw
Jag ska be matte filma mig någon gång när jag kvittrar! Det blir inte lätt – jag är egentligen en ganska tystlåten katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *