Jag törs nog inte titta!?

I min bloggkattmail har jag fått en förfrågan – jag vet inte om jag vill öppna mailet eller ta det på allvar?

mollymoon

Jag ombedes nämligen recensera boken ”Erotisk Hypnos – MasterGuide” samt länka min rescension till dess hemsida och få en bok gratis!

Den enda bok om ämnet jag har läst är den avbildade, och den har lärt mig ungefär allt jag behöver veta om hypnos.

Och beträffande erotik så är jag ju kattererad och inte särskilt intresserad utom möjligen av vänskaplig och platonisk förbindelse! Så jag undrar om inte mailavsändaren på något sätt MISStagit sig på målgrupp??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jag törs nog inte titta!?”

 1. Hej Wikipedia och din familj!
  Måste säga att jag läst din blogg ett bra tag nu.Det är med både glädje och sorg jag läser den.

  Skulle så gärna vilja att du skriver lite om Skaparkatten. Hur kom den till? Har du hittat på den? Jag har sänt Skaparkatten till vänner som misst det bästa de haft sina familjemedlemmar och bästa vän katten.

  Din blogg behövs i denna grymma värld.

  Tack för att du orkar vara den du är och tack för all värme och omtanke du sänder till alla fyrbenta som har det tufft där ute. Det går inte en dag utan jag tänker på alla hemlösa katter som grymma människor dumpat.

  Det behövs mer människor med ansvar. Det är en självklarhet att ta hand om djur så som man tar hand om sig själv.

  Många många nospussar från mig och mina älskade fyrbent Suz

  1. Nej, jag klarar mig alldeles utmärkt utan både rescension och skrift i detta ämne, det ligger fullständigt utanför min tassvidd! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *