Rafflande action….

Ibland behöver vi katter lite spänning – här är en av mina actionhjältar:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Rafflande action….”

  1. Oj, vikka tuffa katter! Ja ble alldles till mej i pälsen å trampa tackten här vi datorn. Tänk å kunna spela musik så dära… köra bil kan ja redan, men våran bil e inte alls så dära tuff som den som katten på filmen körde…

    Tass från Conny, sekerhetskatt å bilkörare.

    1. Conny du är en tuffing på andra sätt – hur många katter för sköta mösslajakt själv i källaren eller vara pungkatt? Va! Inte många… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *