Puff för Tova!

Andrea söker ”det rätta hemmet” för hittemissen sköldpaddsfärgade perserflickan Tova och skriver:

Tova är hittades hemlös för ett år sedan. Hennes päls var då fullkomligt ihoptovad, hon var mager och hade inte klarat sig länge till om hon inte omhändertagits. Hennes päls klipptes ner, hon åt upp sig och fann sig snart tillrätta. Idag mår hon hur bra som helst och är en underbar katt och kamrat. Jag har haft hand om Tova under den här tiden men har länge funderat på om det inte finns ett annat hem som skulle passa Tova och hennes behov bättre än mitt.

174

Tova söker en person som är hemma mycket, där det ofta finns ett knä att vila i och allt som oftast en person att sitta nära och spinna för. Tova är mycket social, hon är busig och mycket mild i sitt sätt.

Hon är van vid att kunna gå ut. Hon gör inga större utsvävningar men att få sitta ute bland blommor och buskar, fylla lungorna med frisk luft och känna gräs under sina tassar är något som hon verkar uppskatta väldigt mycket. Möjligheten till det vill jag inte ta ifrån henne.

Hemmet jag söker är hos en seriös kattägare som har en ambition med sitt kattägande. Tova ska få det bästa en katt förtjänar, hon har haft det nog tufft i sitt liv!

Det föreligger ingen brådska med att hitta ett hem till Tova. Jag älskar henne och varje dag med henne är en gåva, men jag har insett att hon skulle kunna få det ännu bättre hos någon med andra givna förutsättningar än vad jag har och jakten på det hemmet har jag nu inlett.

Hemma hos mig bor två andra katter och en hund. Det är något jag tror hon skulle välja bort om hon fick. Jag tror att hon på sin höjd vill bo med en annan katt om denna är lugn och mild i sättet. Jag tror inte att hon skulle ta skada av att vara ensamkatt.

Hör av er till mig för mer bilder och info om Tova och för att berätta mer om er själva och vilket hem som ni skulle kunna erbjuda den här underbara katten!

Med vänliga hälsningar och med hopp om att drömhemmet till Tova ska dyka upp,
Andrea och Tova

Den här annonsen finns på Blocket och på HitteKatter – och jag har strukit under den mening som jag tycker är viktigast av allt och speglar en katträddare som inte annonserar bara för att bli av med en katt, utan en kattägare vars kärlek till katten är så stor att hon är beredd att släppa katten till ett bättre hem för kattens skull, inte för sin egen! Och det är inte bråttom-panik-bortinom2dagar som gäller utan den rätt-tänkande människan väntar hellre på DrömHemmet, det Rätta Hemmet… Är det inte unikt, så säg? I alla fall för oss i HitteKattBranschen!

Lycka till, Andrea och Tova! Innerligt lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *