Kladdiga tassar är värt det!

gipsavtryck_katt
Rekommendation:
Gör ett litet ID-album för din katt! Spara en pälsboll, ett morrstrå, tidningsurklipp, foton… Varför inte göra tassavtryck i gips? Panduro har ett kit för baby som man lika gärna kan använda för sin kisse! Kom ihåg att skölja tassarna fint sedan bara, så det inte blir vita tassavtryck överallt!
mypawprintplasteroflrg1

Skriv saker om din kisse – roliga händelser, speciella egenskaper, din kärleksförklaring. Du vet säkert mycket om din katt som kan vara värt att bevara.

Lägg gärna till ett dokument med information om din katt som skulle kunna vara viktig OM OCH IFALL någon annan skulle behöva ta hand om din misse! Det finns flera skäl att göra detta, men det kan vara klokt både för din egen och kattens skull – OM det skulle behövas! Sådant som matvanor, medicinbehov, hur du brukar sköta katten (Borstning, kloklippning, tandborstning, bad – hur det brukar gå till.) och allt som den är van vid. Enklast är att beskriva ”Så här brukar vår dag se ut!”

En vacker dag kan dessa dokument också visa sig bli ett kärt minne!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Kladdiga tassar är värt det!”

  1. Så klokt Wikki! Vår matte har precis klistrat två fulla album med kort på oss, som om Flickr inte räckte!

    Det är så fint. Vi har massor med kort som är framkallade. Hon skall skriva i också. Katt-foto-album, det är vi det : )

    NosPuss Sven och Signe

    1. Annars kan ju vi katter lämna snygga avtryck på andra sätt. När jag kom hem från kastreringen och var nytatuerad med grön färg i hela örat så lämnade jaG en hel del färg efter mig här och där i vår bostad, det finns kvar fortfarande! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *