Vilken dag!

1. Det verkar ordna upp sig med jourplatser för de tio akutkatterna som Örebro katthem vill ge en chans att hitta nya hem! Tack Suz från Kattskyddet för att du fixat plats till 2 katter! Kicki, Anna, Jossan, Linda och Sandra med flera har ägnat timtal av mailande och ringande och nu ser det ut att gå ihop med lokala jourhem också – för ögonblicket är det EN kisse kvar som det fattas ”logi” för och det verkar finnas en tillfällig lösning där – ni ska ha en stor TackTassKram alla som bidragit!

cats5

Fast än är inte allt klart, missarna ska hämtas och skjutsas till alla nya hem också! Ibland kan det dyka upp sista-sekunden-strul så fortsätt hålla tassarna! Puh…. (Det har kommit vänligt erbjudande om jourhem från både Kloster-katterna och ända från Malmö faktiskt! ? Tack!)

2. Wikkis Päls-Auktionspaket har lämnats på Posten idag och är på väg till välförtjänta Indra och Bastian. Med deras peng på 2 400 kr och några slantar extra som vi tassade fram, så kunde det gå exakt 1 000 kr vardera till auktionsmottagarna Östgötakatterna, 9Liv och Stora SundbyKolonin! Både vi och Gunilla, som fick äran att fördela slantarna, är nöjda!

3. Vår Landet-Kompis Ville har halkat och skadat bakbenet. (Röda snyggingen längst till höger på bilden i fågelholksinslaget nedan!) Han har fått lite smärtlindrande MetaCam och får åka på koll i morgon troligen!
metacampainreliefforcatscatonbarsmall
Så här pigg ska man bli av MetaCam, påstår reklamen. Som tur är smakar den rätt gott också! (Stora mattes bil har fått ont i generatorn också. Den går inte att bota med MetaCam. Man får gå ut och lyfta på huven och smälla till generatorn med en skiftnyckel, så rullar bilen ett tag till. Så håll tassarna att den fungerar om det krävs veterinärbesök i morgon!)

4. Jag har lovat ett paket till Kattsson och vännerna på Södertälje katthem också! Förlåt, det glömde jag bort i villervallan med ”punkt 1”. Ska försöka få iväg det denna vecka!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Vilken dag!”

 1. Så bra att det ordnat sig för katterna.

  Men alltså jag tror inte att någon katt kan göra så där som på bilden oavsett vilken meducin de får!

  Hoppas i alla fall att Ville mår bättre snart.

  Nosgos

  1. Mjau, idag på morgonen är Ville mindre öm i benet och stöder bättre på det, puh! Men han får hålla sig inom hus och ta det lugnt några dagar! TassKram Wikki

 2. Vilken härlig läsning. det är ju otroligt att alla missarna fått stödhem. Men vi håller tummarna tills dom är där.
  Nalle

  1. Mjau, men jag hoppas att det inte gett tjejerna som slitit så med att ragga jourhem helt grått hår… De har gjort en superinsats! NosPuss Wikki

 3. STOR medalj till Wikki och alla inblandade som gör ett så fantasstiskt jobb!! också skönt att höra att Stora Matte är så händig med bilar..
  Stor TassKram till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *