Tänk att hitta hem efter 11 år?!

Som sagt, ID-märk din katt…

salem1

När RSPCA på julaftonen ringde familjen Hill i Halesowen, West Midlands, för att tala om att de hittat deras katt Salem, trodde Karen Hill att det var ett dåligt skämt, berättar Daily Mail. Det hade nämligen gått 11 år sedan 6-åriga dottern Chloes katt försvunnit!

salem2

Julklappen var emellertid ”på riktigt” – en pensionär som matat katten en tid hade lämnat in den på djurhemmet i Birmingham och med kattens mikrochip kunde ägarna spåras. Chloe, som hunnit fylla 17 år sade ”’I just couldn’t believe it when I saw Salem again. I never thought she’d come back after all these years.” Hannah Ross, som tog emot Salem på RSPCA säger ”This is the longest time period we’ve seen when reuniting pets.” Och Salem verkar rätt nöjd!

Jag kan ju inte låta bli att minnas den här låten:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Tänk att hitta hem efter 11 år?!”

 1. Wikki helt otrolig historia! Hoppas ni har en bra början på året. Vi läser allt men har haft lite svårt att få tid att kommentera!

  Många tasskramar från Sven och Signe

  P.S. Stilig ny blogg kompis du har fått!

  1. Mjau S&S det är väl inget tvång att kommentera allt???! Ni har ju en liten människa att fostra och det är ett JätteViktigt TassJobb som går i första hand!!! NosPuss Wikki

 2. Vilken ofattbart hysteriskt rolig och osannolik film – hade inte sett den förut, men skrattade gott! Tecknad film har en förmåga att verkligen tänja alla gränser… minns en om två svarta fåglar som simmade i ett badkar som bara blev längre och längre…

  Underbart att matte och katt fått återförenas efter hela 11 år!!! Jag skulle bli bortom ord lycklig om jag fick träffa mina pälsklingar från förr.

  Nospuss från sr. Carina.

  1. Tecknad film har trots allt en förmåga att bli både burlesk, noir och rolig, på samma gång, och hjälper en att skratta åt det galna. Man behöver skrattet! Det är en fin motvikt till sorgen. Mjau tänk om man fick möta alla sina missar så bara för en dag… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *