Säg hej till en ny bloggkompis!

basco
Jag ska strax introducera en ny bloggkompis – men först ska jag avslöja en hemlighet om matte: Hon är SolKattsBeroende! Jo det är SANT! Det går inte en dag utan att hon knappar in på Stockholms Katthems sida med ”SolKattsBerättelser” och kikar om det kommit in något nytt! Och faktum är att tack vare detta så var jag ganska bekant med begreppet ”KryddKatterna”!

Nu ska jag förklara lite bättre: Igår fick jag ett fint mail från Basco, eller Tabasco, som han egentligen heter, och han skickade högst ödmjukt en länk till sin blogg och skrev ”Du får gärna läsa den om du vill.” Mjau, men så klart att jag ville! (Egentligen önskar jag ju att fler nya bloggkattvänner hör av sig så att jag kan länka till dem! *menande blink*) Jag läste faktiskt HELA bloggen från första inlägget och det var spännande!

mat11

Eftersom matte pratat så ofta om och berättat för oss om de fina kryddkatterna Sambal, Harissa och Tabasco när hon läst deras SolKattsHälsningar – så blev det ju som att träffa någon man redan kände lite grann!

Plus att Bascos matte är liksom i katthjälpar-branschen precis som mina människor – så det var en verkligt läsvärd blogg. Om alla trygga hemmakatters hussar och mattar räckte ut tassen lika mycket och hjälpte en hemlösing då och då, så skulle hela kattvärlden förändras, det är jag helt säker på! Så tack för att du hörde av dig, Basco – jag är säker på att du kommer att få massor av fler bloggkompisar i ett huj nu när jag presenterat dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Säg hej till en ny bloggkompis!”

 1. Vår Matte är precis som din solkattsberoende hon brukar också läsa alla de härliga historier de får in på den sidan. Matte säger sig faktiskt känna igen namnet Tabasco och kryddkatterna så deras blogg ska vi verkligen kolla upp.

 2. Jamar stooooort HEJ!!! till din nya Bloggvän ?
  Vi ska tassa in & hoppas på ”tassar” tbx…
  Matte blir sååå barnsligt glad då 😉

  / Jam Kram & NosePûssar från oss i Vinter ?

  1. Mjau visst är det en fin kille! Och en sköldpaddakille, det är ovanligt ska ni veta! ? NosPuss Wikki

 3. Hej!

  Blev glatt överumplad när jag plötsligt såg en otrolig ökning på antalet sidvisningar på min blogg, sen förstod jag varför när jag kikade in på din. Tackar så himla mycket för ditt fina inlägg.

  Massa Bascokramar

  1. Mjau, visst är det roligt med lite sidvisningar på sin blogg! Det är ju det vi kattvänner vill ha: Fler KattVänner! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *