Handkylare?

Människan är en uppfinningsrik figur. Har ni hört talas om handkylare?

hand_cooler
Jo då, för futtiga 250 $ kan du få en sådan här vacker handkylare i glas! Mjau visst – det var en tingest som egentligen användes i seklets början och tidigare, när det inte var så fint att unga damer på bal blev så exalterade att de fick handsvett! Då kylde man tassarna med att hålla i en sval figur av porslin, glas eller marmor. Tänk så annorlunda mot idag?!! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Handkylare?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *