Får vi se den?

frm

I morgon är det stor solförmörkelse på morgonen! Hoppas vädret är klart så vi kan kika på den… 85% av solen kommer att skymmas av månen.

Frågan är bara om vi kommer att känna det som soluppgång alls – den och största delen av förmörkselsen inträffar nämligen samtidigt, strax innan kl 9. Och när en redan mörk sol går upp så… är det rätt mörkt! OBS, kom ihåg att alltid titta genom sotade glas på solen, aldrig direkt eller med kikare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Får vi se den?”

    1. Mjau eller om det är snöiga moln ivägen… Men jag ska försöka bevaka det hela! Man kan visst kika på solen ofarligt genom en CD-skiva har jag hört! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *