Wikkis 2010 – en Kurrig Krönika! Del 3 – mars

”En skygg katt är en dold skatt!” – den devisen från Sandra på Örebro Katthem fick inleda mars månad! Skygga katter är nämligen något jag ömmar starkt för! Denna månad tassade jag ihop 134 blogginlägg, så jag fick godkänt betyg i ”FLIT”! Jag gjorde ”tickers” och bjöd på mitt kolasåsrecept också.

amigru

Så måste jag berätta att den lilla söta amigurumi-Wikkin som jag fick i mars, den var tillverkad av Lilla Spöket Labans matte Cicci – och Lilla Spöket Laban är den söta kattungen som vann Hittekatter.iFokus Luciatävling före jul!

Denna månads första hjälpinsats gick till sjukvården för stackars Skatten, som gått med en bruten höft och nu fick komma till vård tack vare Göteborgs katthjälp, som föredömligt inte tvekade en sekund att ge honom LivsChansen!
skatten
Vår vän Slumpen lärde sig sköta toaletten som en Riktig SuperKatt:
kattenptoa1
…fast matte Vimsan får förståss fortfarande spola åt honom… Och Bröderna Bus demonstrerade sitt eleganta sätt att bygga in toalådan!

frosta3

Varje månad måste ha sitt mirakel och den här gången var det ungkatten Frosty som mirakulöst överlevde 4 veckor instängd i ett fryslager! Men kylan hade sitt pris…

En annan god sak var att katthemmet Kompis kunde inviga sin rastgård och äntligen kunde katterna ta sig lite frisk luft igen – samt att byggnadslovet för återuppbyggnaden godkändes! Arbetet påbörjades i slutet av mars och jag tror det har en särskild välsignelse!

Örebro katthem hade sitt årsmöte med smörgåstårta, och katterna såg till att det inte blev en enda räkstjärt kvar!

ontry3

Månadens sista dagar gjorde vi alla tasshonnör för katthemmets senior Ontry – som gjort en stor välgärning genom att som ”utlånad” stödkatt trösta och sällskapa med en svårt sjuk äldre kvinna under hennes sista tid. Inte långt därefter tassade Ontry själv över Bron och där tror vi ett kärt möte ägde rum…
public_heart

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *