Kaffekatter – hur gör man?

catcof
På nätet har jag sett många exempel på konstnärligt excellenta kattbilder, skapade av skummet på en café latte, espresso, cappucino cream eller mocha – först trodde jag att det var trickfoton, men nu har jag sett en barista göra det IRL och det går ganska lätt, bara man kan tekniken!
kaffekatte
Jag har hittat en beskrivning som kanske fungerar för den som är invigd i ång- och mjölskummarmaskineriernas hemligheter… Det gäller helt klart att inte bränna vid mjölken eller bränna sig själv!
kaffekatt
Och för övrigt gäller nog ”Träning träning träning”! Jag hittade ingen film på nån som gjorde en kattfigur i kaffet men mycket annat snyggt, se här:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kaffekatter – hur gör man?”

    1. Mjau men jag tror det går åt en massa kaffe att träna på – de är thé enklare och så kan vi spara slantar som kan hjälpa katter istället?! *fniss* TassKram Wikki

  1. Nej, thé är inte enklare, för matte brygger théet efter konstens alla regler och använder endast thé i lösvikt av högsta kvalitet, men det är godare. Kaffe smakar blörk enligt matte och husse. Men smaken är olika som tur är och någon gång om året dricker de kaffe också.

    1. Mjau det finns goda kaffeblandningar av hög kvalitét också – inte gevaliaskräpet, och de är goda! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *