Bara svansen del 2

Det här fotot säger väl allt?
christmascatx

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Bara svansen del 2”

    1. Mjau man kan lura dit matte också genom att jama ”Jag har hittat nåt här, kom och titta!” *fniss* TassKram Wikki

  1. Mjauha ha ha ha! Finns nog motordrivna granar, kanske har den hängt upp sig..? *fniss* Tassakramar

  2. *fnissar så morrhåren hoppar* Helt underbar bild!
    *nosbuffar*

    ps, tack för tipset om auktionen på den helt underbara kattometern! Den skall matte få i födelsedagspresent i januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *