Vilses bästa julklapp

vilse
Minns ni katten Vilse på Djurskyddet Strängnäs katthem, som jag berättat om tidigare?! Vilse är cirka 4 år, han hittades i centrala Strängnäs och hade inåtrullade ögonlock som han hade väldigt ont av… Katthemmet fick hjälp både via tidningen Eskilstuna-Kurirens läsare, många av mina generösa bloggvänner och inte minst av veterinären Morten i Åker som opererade Vilse GRATIS!!!

Nu berättar Strängnäs Katthem att Vilse mår alldeles utmärkt – även om han ser lite ut som en panda efter rakningen runt ögonen – han är en riktigt stadig kisse. Och bäst av allt: Lagom till jul fick han flytta till ett Eget Hem! Bästa JulKlapp man kan få, eller hur, Vilse!? Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Vilses bästa julklapp”

  1. O-Vilse! Nu måste du väl byta namn när du äntligen har fått komma hem? Jag och mina kompisar Chanda och Pumba tycker att du fick en toppenfin julklapp – som du verkligen är värld.

    Svansdans från oss!

  2. Åååh, lille Panda-Vilse, vilken lycka! Grrrattiiiisssss! Kanske en bild på honom som WWF:s nya logga…? Ööh hrmmm, myyyycket dåligt skämt, he. Men söt som socker är Vilse, med eller utan panda-look! Nospuss

    1. Mjau och Vilses historia är en av de där goda berättelserna som man behöver kring jul, eller hur?!!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *