Snörök kring Wikki

Oj oj den här julbusiga bloggen tappade ju bort bilden som skulle ha varit med i förra inlägget:

img_b4
Alla säger att det är ”perserkattgalopp” när jag sätter fart – jag säger att allt ni hinner se är lite Wikki-snörök!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Snörök kring Wikki”

 1. Åååh, så härligt det ser ut att få sträcka ut i full fart sådär!!! Nångång ska vi få en större rastgård, lovar tjänstehjonen, och då ska vi kunna springa mera vi med, utan att slå nosen i grinden!
  Jag var i alla fall ute och kastade snöboll med matte idag, två gånger till och med! Buskul!
  http://www.youtube.com/watch?v=1gLA_eLo0No
  (du får ursäkta tjänstehjonets kvalité på filmen, nån Bergman blir hon nog aldrig!)

  Brorsan, han tyckte jag var knäpp, själv satt han nämligen med sin luddiga rumpa hopkurad på en filt, fyjam för snö tycker han, fryslorten!

  1. Mjau du är så vacker i snön, Jansson, det måste jag visa på bloggen så alla får se hur en äkta snökatt röjer snö! NosPuss Wikki

 2. Men det var inte utan att vi saknade dig på bloggen när du var där ute o Galopperade.
  Så välkommen tillbaka.
  Nalle o Lasse

 3. Vilken fankattisk snöbild, vill kunna förstora den och titta närmare! Vad är det som står bakom? Har du fler bilder där du är ute i snön? Du passar i snö helt enkelt! 😉

  1. *fniss* Du är uppmärksam, Karin! Jo det där bakom mig, det är Stora mattes anskrämliga fågelmatsskydd… Om hon hänger ut nötpåsar och talgbollar i träden så kommer skator, hackspett och nötskrikor och tömmer dem på fem sekunder och småfåglarna får inte en smula. Nu har hon tagit en innerkorg från en gammal frysbox, och knytit band i kanterna så det bara blir små gluggar in – de stora fåglarna får bara in huvudet och kan ta en matbit, men inte stjäla hela bollarna. Småfåglarna kan krypa in helt och äta lite mer ostört. Gräsligt fult men effektivt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *