Ett julmirakel…

christmascat1

…mjau jag ser inte att skriva för att ögonen blir fulla av rörda tårar!

Ni får läsa om Lilla Idas julmirakel på Pias blogg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ett julmirakel…”

  1. Underbart slut på historien! MEN om husse och matte hade tänkt sig för hade kissen åkt bil i en bur (som dessutom bör vara fastsatt i bilbältet). Hoppas de inte glömmer att registrera ID-märkningen 🙂

    1. Mjau – men nu har de nog förstått det! *blink* Burarna vi åker i sitter alltid fast – och med oss har vi alltid lite nödutrustning! NosPuss Wikki

  2. Det var den bästa julemirakelhistoria vi höööört! I alla fall en av de bästa *sniff* *spinn*. Ja, nog har de väl lärt sig något av detta, som nii nämner… Tassakramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *