Biekatternas Otroliga julkort

Ett av de vackraste och tänkvärdaste julkorten som jag fått denna jul kommer från mina fina vänner Biekatterna, och ser ut så här:

bies_julkattkort
Det är målat av Tant Kapten Karlsson och under det står:

”Vem värmde det lilla barnet i krubban? Katten så klart!”

En mycket mycket tänkvärd bild så här i juletid!  hart11
Ödmjukt Tack från rörd Wikki!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Biekatternas Otroliga julkort”

  1. Hihi…vad sött 😀

    Idag hade vi en dramatisk stund här med Yatzy som är lite för nyfiken för sitt eget bästa. Förstår det där uttrycket Curiosity killed the cat för hon lever farligt ibland. I somras var det balkongvandring och idag jakt på blomkruka som ledde till svedd päls 🙁 Tetris är mycket lugnare och gör aldrig nåt farligt.

    1. Mjau tänk vad olika personlighet vi katter har, en del är äventyrliga och en del är lugna. Fast det är ju tur att vi har lite olikheter! Hoppas inte alltför mycket päls blev svedd? TröstTassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *