Esther och hennes ungar

n
Hos Livbojen finns vackra mamma Esther och hennes fyra ungar Ella, Ellen, Dino och Basil. Ungarna har nu hunnit passera sex veckor och är som allra sötast! Dunmjuka som bomull är de! Har du en öppen famn för någon av dem????!
n1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Esther och hennes ungar”

    1. Det här kommer att bli några underbara familjekatter till stor glädje för dem som adopterar! Esther är en skön kattmamma som ger alla sina barn goda egenskaper! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *