Oatmeal gör det igen…

header1

Klicka på bilden nedan och följ hela denna utmaning av kisse:1

Ska jag avslöja vem som vinner?!! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Oatmeal gör det igen…”

    1. Mjau, konstigt, matte låg också dubbelvikt av skratt på soffan och pekade på mig! Vad insinuerar de?! *blink* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *