Är det värt det?!

Ibland – när ett kattfall ser hopplöst ut, hälsomässigt och ekonomiskt – funderar man allvarligt på varför man håller på att rädda katter? Varför man försöker, om och om igen? Trots att de aldrig tar slut?

Men så möter man blicken hos den där räddade katten, som börjat få ljus och liv tillbaka… Och vet varför: För när helandet och kärleken man ger börjar studsa tillbaka och ge resultat, då får man så mycket glädje!Så här till jul känns det ännu viktigare. Kylan biter i knutarna och snön hopar sig. Tassavstrycken runt sopcontainers och bakgårdar talar sitt tydliga språk.

Stöd Ditt Lokala Katthem! Gör det nu! ”Remember me!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Är det värt det?!”

 1. Wikki det måst vara värt det : ) Idag skänkte vi saker till loppis på kommersen för vårt katthem. Sen köpte matte lite småsaker också så allt gick till katterna. Kändes väldigt bra.

  Ha en skön och varm helg, vi tänker på alla som är ute och inte har det bra : ( vintern i år är inte snäll.

  Tass Kram Sven och Signe

  1. Mjau Sven och Signe, jag vet att ni är generösa kattvänner som ofta räcker ut en hjälpande tass! Jag glömmer ALDRIG den gången ni skänkte bort hela lillmattes barnbidrag fördelat på några katthem! Det är ? x 1000 och det beundrar jag! NosPuss Wikki

 2. Så sant! Har bilder på en vettskrämd kisse som satt utanför vårt fönster och tittade in, den blicken han ger en på den bilden får mig att gråta men det är så roligt att jämföra och se vilken trygg kattkille han har blivit! Det har tagit 1½ år, blivit ett par turer till doktorn pga kattbett och några till vetten men det är värt allt när man ser förtroendet växa, det växer för varje dag..sakta men säkert! Och man blir alldeles varm inombords!

  1. Mjau, och det är därför vi fortsätter kämpa – höjer tassen för att katters status i samhället ska förbättras ända till den efterlängtade dag då ingen katt längre ska gå hemlös! Tack för att ni gett en behövande kisse den tid och trygghet som behövs för att bli tam och lycklig hos er! ? NosPuss Wikki

 3. Det är alltid värt att rädda en liten katt! jag tänker på lille Bastian som tokspinner bara matte tittar på honom och som är så underbart söt och glad! Bara tanken på att någon hade dumpat honom ute i skogen får mina morrhår att krulla sig!

  1. Mjau vilken tur för Bastian att du var godhjärtad att dela dina människor med honom så han fick ett tryggt hem! NosPuss Wikki

 4. Ååååh, ljuvliga kisekatter…och ljuvliga människor…*sniff* *spinn* *siff* *spinn*. Tasskramar och nospussar

 5. Ja, nog är det värt att kämpa för alla dessa kissar. I torsdags fick en kisse en ny chans i livet, genom att han fångades in och slapp bli skjuten. Han finns nu på Örebro katthems sida. Han heter Lusse (gissa varför!). Han är röd och vit, samt har en kort svans. Fler behöver få chansen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *