JulKattMinne nr 3 – Pejst och Jansson

Katten Jansson berättar:
Våra tjänstehjon fuskar! Dom misstror mej och brorsan så till den milda grad att dom inte ens tar in nån gran åt oss! *fnys*

Det närmaste julbus vi kommer är att Pejst skrämde upp matte förra julafton när han hoppat upp på köksbordet och landat rakt i fatet där björnbär och hallon tinade, och sedan satte röda tassavtryck överallt, innan hon förstod att han inte hade skurit sej utan det bara var bärsaft….

Och Pejst igen, som gjorde fint i våran toalåda eftersom han tuggat i sej av saker han inte skulle, men glittrigt bajs var fiiiiiint, tyckte han!!! Jag förstår inte, Pejst gör så mycket dumheter, till skillnad från kloka, sansade lugna mej! GodJul-kurr!!! 

Se bara vilket vacker julkort som dessa gentlekatter skickat till oss:
gottnytt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “JulKattMinne nr 3 – Pejst och Jansson”

  1. Jamarns fint julkort. Verkar vara två mysiga brorsor, ska bli kul att se vad de hittar på framöver. Läskigt med de röda tassavtrycken, men jag måste jama att det är borden det är fel på, inte katten. Hur ska vi kunna se vad som står på dem när de är så höga?
    Tassklappar

  2. Jag känner väl igen det där. Här blir det också granlöst! Hörde något dumt om att jag nog skulle sitta som en stjärna i toppen om matte tog in gran. Dumheter!

    Tänk att ha en gran inne att vässa klorna i. *drömmer*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *