Jag har fått diplom! Tack Nikita!

diplom1

Mjau, det här fina minnesdiplomet har jag fått för att jag röstade på Nikita i Luciauttagningen på Södertälje katthem! Och med dessa goda meriter hoppas jag att Nikita snart hittar ett eget hem! ?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag har fått diplom! Tack Nikita!”

  1. Tänk om blogghjälpen var lika duktig som du Wiki på att lägga in ett dokument på hemsidan! Nu hoppas jag i alla fall att det hjälper mig till ett eget hem snart. Nikita.

    1. Mjau jag hoppas också att det blir någon lycklig matte/husse som får upp ögonen för den svarta skönheten Nikita! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *