Jippi, Mynta och Goe skriver jultidning!

…på nätet – och jag är med i tidningen! Men ni får bläddra själva!
tidn_katt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jippi, Mynta och Goe skriver jultidning!”

  1. Väl värd ett besök. Bara den underbara bilden på startsidan gör att man blir lyrisk.
    Skulle vilja kunna göra såna där Julkort som Anmi gör.
    Kram till henne, missarna och er.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *