Och så bara en till…


Och the real star looks like a Wikki???! *blink*

Tänk att få vara i en riktig studio – tänk vad kablar att bita i!!!!
https://youtu.be/tpHy2lQimYA

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Och så bara en till…”

  1. Jamarn’s du’…De vore ju tassigt dé………
    Kom att tänka på en slagerdänga …

    Åh Wikki du é helt okey Tass Wikki Tass Wikki…ect……..
    ? Hej Mickie ? ? med Carola *thihii*…

    /Jam & Kram från oss i Vinter ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *