Matte på rymmen

Ibland måste man bara släppa loss sin matte… Så ikväll är hon med sina arbetskamrater och äter julmat! Jag skriver INTE ”äter julbord” för man äter inte bordet!!!

katt2

Matte hade på sig sin långa tomteluva och var jättesnygg!

Men jag har husse och Nova och Stora matte som sällskap… Plus att jag hoppas få smaka räkor från deras pizza!

*vädjande tass*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Matte på rymmen”

    1. Mjau det blev några stycken! Fast det fanns annat gott i de där pizzakartongerna också… *smask* NosPuss Wikki

  1. Tror att matte Mir är så tuff så hon har godsaker från köket med till både dig, Nova, Husse o Storamatte hem.
    (Hoppas)
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *