Lussekattävlingar och auktioner…

Mjau, jag kom visst inte med i en endaste Lussekattävling, egentligen. Men, som ett av mina många valspråk lyder: Man kan inte jama över tappad mus! (Jag fick ju komma med i en kattalmanacka ändå, bara det!)

Det har varit fullt upp med auktioner och Kattens Dag och en Tass ska hit och en Tass ska dit… (Plus att stötta matte som tröstar husse, eller vice versa, när de båda tänker på farmor.) Så det viktigaste är inte att bli Lussekatt, utan att vara MedKatt här i Livet!

catisstuckinyourchristmastree

Men nu ska planera jag för jullovet! Jag hörde matte prata i telefon med vår husvakt om jul på Landet under mellandagarna! Gissa vem som redan längtar! Då ska jag få klättra i träd utan sele och koppel i vägen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lussekattävlingar och auktioner…”

  1. Mjau, VARFÖR kom du inte med? Det måste ha varit för att matte glömde anmäla dig, något annat skäl kan det ju inte finnas!
    Men du har så rätt – MedKatt är är den finaste titeln en katt kan få och den har du vunnit många gånger om!
    Kramar och och tassklappar

    1. Mjau, jag var anmäld lite här och där men kom inte med ändå… Suck. Men jag är glad ändå! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *