Rösta på Bills & Bulls Lussekatt!

kattis1
Djurskyddet Bill & Bull har en av de roligaste katthemsbloggar jag någonsin läst! Morrhåren hoppade hela kvällen igår när jag satt och läste den! Dessutom har de en riktigt mysig LuciaKattTävling för att lyfta fram några av sina lite äldre katter på scenen!

Tassa in här och rösta på din favorit! Kattis ovan, eller kanske Tyra nedan?!! Fler finns att välja på!
tyra

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rösta på Bills & Bulls Lussekatt!”

  1. Roligt att du hittat och länkat till Bill & Bull. Håller tummarna för att det går bra för dom nu med nystarten och lokalerna de fått löfte om. Lussekatterna är sååå söta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *