Hemliga Auktionen avslutad!

Tack snälla alla ni katter och människor som hjälpt till och varit med och budat! Tack för att ni stått ut med min extrajättekrångliga budgivning och haft tålamod med att vänta på svar från mig!

40E BUDET hade jag redan innan bestämt skulle bli SISTA BUDCHANS och det prickade vinnarna Dui och Deco in!

GRATTIS!!!dd4 Vinnarkatterna Deco och Dui!
Som har varit mina bloggvänner i – kan det vara hm – ungefär sedan hösten 2009, och bidragit med massor av TassStöd och mysiga KurrKommentarer! Grattis som sagt!

Vinstpaketet kommer att skickas så fort Stora matte snubblat sig iväg till Posten och så får vi se vad ni tycker om överraskningsinnehållet ”Blå”! (Jag kan i allafall avslöja att det innehåller en spännande bok och godsaker! Men resten får bli en överraskning!

Auktionsslanten ska gå till Djurskyddet Kristinehamn postgiro 23 92 03-3. Skriv på talongen att det gäller Wikkis auktion. Detta som ett litet tack för att Kristinehamnsgänget hjälpt oss med ”poliskatterna”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Hemliga Auktionen avslutad!”

 1. Åh, vi är så glada att vi vann. Både nytta och nöje liksom! Pengarna har matte satt in på kontot, de kommer imorgon. Nosbuff

  1. Bästa takterna, Gunilla och Frasse! Väl kämpat! En julsaksauktion kommer härnäst! NosPuss Wikki (Fast då visar jag så klart sakerna!)

 2. Hej,

  vill tacka för det finansiella stödet ni ger oss genom att skänka auktionsslanten till vår förening och Djurhemmet i Kristinehamn. Passa gärna på att kolla in vår hemsida. http://www.djurskyddetkristinehamn.se Kom gärna och besök Djurhemmet på Lucia (eller annan dag förstås)om ni har möjlighet. Vi har Luciamys med Lussekattskorande, vår kändiskatt Josefina kommer på besök kl.14 för att skriva autografer 😀 och vi bjuder på glögg och pepparkakor.

  1. Mjau, det är bara en liten peng – men samtidigt tycker jag att det är viktigt att kattvänner får veta att ni finns!
   Mjau det är härligt att veta att Josefina mår bra och kan vara med på Lucia!NosPuss Wikki

 3. Äsch, vi missade söndagens budgivning, vi var lite ”buisy” för det var bl.a. kalas för mig, Will, som fyllde tre år… Ja, men ett STORT grattis till Dui och Deco, och, till Djurskyddet Kristinehamn som får slantarna!!! Kommer du att berätta vad som finns i ”hemliga paketet”…? Tasskramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *