Jag ser mest de kärleksfulla händerna

cactusb

Kattungen döptes till Cactus. Han är en av sexton kattungar som Djurskyddet Skellefteå nyligen hämtat från en kattkoloni i Arvidsjaur – ett fint räddningsjobb som ger nya chanser för fyra skygga kattmammor och alla deras vackra ungar!

Men det som är så anslående i denna gripande bild är de milda händerna – fulla av rivsår från rädda små katter håller dessa varsamma händer ändå ömt och vänligt denna lilla kattskatt!

Jag vet inte vems händerna är – jag ser bara kärleken i dem!

Ni är många, ni underbara människor med kärleksfulla händer, som räddar katter och kattungar ur kölden, svälten och hemlösheten landet runt! Igår, idag och i morgon kommer era varma händer att göra skillnad mellan liv eller död för många missar. Om jag ägde miljoner skulle jag dela ut dem till er allihopa, så att fler katter kunde räddas. Men allt jag kan göra är att höja tassen och jama allt vad jag kan:

Stöd Ditt Lokala Katthem! 
De – och katterna som de hjälper – behöver ditt bistånd mer än någonsin, idag i snöns och kylans Sverige!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag ser mest de kärleksfulla händerna”

  1. Mjau, och budskapet kan inte vara tydligare: SkaparKatten, som har misse kär – se till mig som liten är… NosPuss Wikki

 1. Ååååh, vilka ”vackra” händer… sådana händer som vi önskar alla våra små vänner där ute skulle få tas om hand av *spinner*. Tasskramar

  1. Mjau, visst är det vackra händer, fulla av kärlek – och liten katt! Kan det vara bättre?! TassKram Wikki

 2. Åhh vad bra skrivet! Det är ju just såna händer som kan ge värme och tröst:) Men kattungen är vacker som en gnistrande diamant den med så klart! Jag tycker hela bilden är rörande.. snyft så attans känslig man blivit då…

  Jag tänkte kolla med dej om du vill att jag ska kolla med de som har katten på blomsteraffären? Sist jag var där var han tydligen ute på en av sina promenader men annars brukar han ligga inne och mysa gott:) Alternativt får du skriva ner alla frågor så tar jag kameran och frågar ut ägarinnan:)
  Kram Jam o spinn

  1. Mjausingen, vill du göra det? Intervjua blomsteraffärskissen från mig?! *spinner* Det vore ju toppen! Jag ska klura på några frågor! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *